Dnes je úterý 17.7.2018 
  O nás  
  Ochrana osobních dat  
  Obchodní podmínky  
  Správná velikost  
  Reklamační řád  
  Velkoobchod  
  Kontakt  
  << Zpět | Do oblíbených | Úvodní strana  

Naše nabídka
NAŠE NABÍDKA
NovinkyNovinky
AkceZboží v akci
SlevySlevy
DoporučujemeDoporučujeme
PRO TĚHOTNÉ a KOJÍCÍ
TĚHOTENSKÉ, KOJÍCÍ NOČNÍ KOŠILETĚHOTENSKÉ, KOJÍCÍ NOČNÍ KOŠILE
SET ŽUPAN S KOŠILKOUSET ŽUPAN S KOŠILKOU
TĚHOTENSKÉ a KOJÍCÍ PRÁDLOTĚHOTENSKÉ a KOJÍCÍ PRÁDLO
POTŘEBY k PORODU, do PORODNICEPOTŘEBY k PORODU, do PORODNICE
POTŘEBY po PORODUPOTŘEBY po PORODU
POTŘEBY pro KOJÍCÍPOTŘEBY pro KOJÍCÍ
BIO KOSMETIKABIO KOSMETIKA
SEZNAM VĚCÍ DO PORODNICESEZNAM VĚCÍ DO PORODNICE
PRO MIMINKO
NA MAZLENÍ, HRANÍ, KOUSÁNÍNA MAZLENÍ, HRANÍ, KOUSÁNÍ
VŠE PRO KOUPÁNÍ NOVOROZENCEVŠE PRO KOUPÁNÍ NOVOROZENCE
PŘEBALOVÁNÍPŘEBALOVÁNÍ
DĚTSKÉ DEKYDĚTSKÉ DEKY
NA KRMENÍ od 0mNA KRMENÍ od 0m
NOČNÍ KOŠILE
DÁMSKÉ NOČNÍ KOŠILEDÁMSKÉ NOČNÍ KOŠILE
PYŽAMA
DÁMSKÁ PYŽAMADÁMSKÁ PYŽAMA
PÁNSKÁ PYŽAMAPÁNSKÁ PYŽAMA
ŽUPANY
DÁMSKÉ ŽUPANY DÁMSKÉ ŽUPANY
DĚTSKÉ ŽUPANYDĚTSKÉ ŽUPANY
MÓDNÍ DOPLŇKY
VyhledáváníVYHLEDÁVÁNÍ
 


Nakupovat můžete 24 hod.
Máte-li dotaz napište nám.
E-mail: 
info@muzzy.cz
+420 777 881 088 

Otevírací doba
      (Po-Pá: 9.00-17.00)
   





 Obchodní podmínky 

Obchodní podmínky

VÝBĚR ZBOŽÍ, OBJEDNÁVKA

  • veškeré zboží v e-shopu je převážně skladem
  • po dokončení objednávky obdržíte e-mail s potvrzením o přijetí objednávky
  • odeslání zboží je potvrzeno  e-mailem - zpravidla následující pracovní den

DODACÍ PODMÍNKY               

  • dodací lhůta objednaného zboží je zpravidla do 3 pracovních dnů
  • v případě, že z různých důvodů bude dodací lhůta delší, či nebude v dohledné době možné vyřídit objednávku celou, budeme Vás o tom informovat e-mailem a na základě naší dohody tuto objednávku vyřídíme či zrušíme
  • objednané zboží Vám doručí přepravní společnost Česká pošta  dobírkou za 0 - 150,- Kč. V této ceně je zahrnuto poštovné i balné, žádné další poplatky neúčtujeme.
  • před doručením budete kontaktováni mailem (případně prostřednictvím SMS). Zásilku může převzít i náhradní příjemce. Můžete  poštu požádat o opakované doručení zásilky v určitý den nebo prodloužení úložní doby.
  • nebude-li zásilka na první pokus doručena, zanechá řidič na Vaší adrese písemnou zprávu o uložení zásilky
  • kupující je povinen dodanou zásilku před převzetím prohlédnout a zkontrolovat její stav. Pokud kupující zjistí viditelné poškození obalu (roztržení apod.), doporučujeme vyžádat si od řidiče sepsání zápisu o škodě, případně zásilku odmítnout.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

  • veškeré zboží zakoupené v našem internetovém obchodě můžete vrátit do 14 dnů od jeho převzetí
  • zboží nám zašlete na naši adresu a to včetně kopie dokladu "Potvrzení objednávky" a písemném oznámení o vrácení zboží
  • bude-li zboží včetně originální visačky a obalu v pořádku, tj. bez zjevných známek jakéhokoli opotřebení či poškození, obratem zasíláme kupní cenu zboží na Vámi zadaný účet
  • náklady na poštovné, spojené s vrácením zboží nese zákazník

NEVYZVEDNUTÍ ZÁSILKY

  • každá objednávka je závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek. Pokud nebude objednávka zaslaná na dobírku zákazníkem vyzvednuta, bude toto jednání považováno za porušení kupní smlouvy a prodejce má právo, dle § 53 odst. 10 Občanského zákoníku, na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s nevyzvednutím zásilky (poštovní náklady, obal).
  • pokud se zásilka vrátí zpět jako nevyzvednutá, budou zákazníkovy navrženy tyto možnosti:

opětovné zaslání zásilky s navýšením o druhé poštovné (+ 120,- Kč)
uhrazení vzniklých nákladů spojených se zasláním zásilky ve výši 150,- Kč na náš účet
- nedošlo-li k předání zásilky vinou řidiče ČP, sdělte nám prosím bližší informace (věc bude předána k řešení společnosti ČP)

  • v případě, že do 14-ti dnů nebude akceptována žádná z možností, postupujeme pohledávku inkasním agenturám. V tomto případě však budeme požadovat též úhradu veškerých nákladů spojených s jejím vymáháním. Dále si vyhrazujeme právo neakceptovat v budoucnu další objednávky těchto zákazníků.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • osobní údaje zákazníků jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů,
    v platném znění

    vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech. Naše firma respektuje zákon na ochranu osobních údajů, neposkytujeme žádné informace třetím osobám a na Váš e-mail nezasíláme žádné marketingové informace, pokud neaktivujete službu zasílání novinek e-mailem.
     

OSTATNÍ

  • všechny ceny uváděné v našem internetovém obchodě jsou zobrazovány včetně DPH

COPYRIGHT

  • webové stránky, jejich jakákoli část, obrázky produktů, technické popisy, design webových stránek, grafické rozvržení systému jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.

 

 


PřihlášeníPŘIHLÁŠENÍ
  STAV: nepřihlášen
 Email:  
 Heslo:  
RegistraceRegistrace
KošíkKOŠÍK
Celková cena: ..... 0,-

Vyprázdnit košík
Víte, žeVÍTE, ŽE ...
dítě
 - přirozená a snadno stravitelná výživa
 - mateřské mléko obsahuje protilátky - působí protizánětlivě
 - nižší výskyt alergických nemocí
 - snížená rizika náhlého úmrtí novorozenců
 - pohyhy úst, čelistí a jazyk během sání mají přirozený vliv na rozvoj správné artikulace
 - mateřské mléko je komplexní tekutina, která plně odpovídá měnícím se potřebám rostoucího dítěte
 - mateřské mléko má vždy správnou teplotu, je připraveno, kdykoliv jej Vaše dítě pořebuje
 - kojení je intimní ážitek, který obohatí život matky a dítěte, rozvíjí citový vztah mezi dítětem a matkou
NEJSLEDOVANĚJŠÍ

Kojící noční košile s vkladem. Kojící noční košile Ostrava - klikněte pro více informací
Kojící noční košile s vkladem.
Cena .... 380,- Kč 

Bavlněná kojící noční košile. Bavlněná kojící noční košile. - klikněte pro více informací
Bavlněná kojící noční košile.
Cena .... 380,- Kč 
NOVINKY

Dětská flízová deka Dětská deka oboustranná Ostrava - klikněte pro více informací
Novinka
Dětská flízová deka
Cena .... 140,- Kč 

Dětská deka zvířecí vzor.  - klikněte pro více informací
Novinka
Dětská deka zvířecí vzor.
Cena .... 140,- Kč 
ZBOŽÍ V AKCI

KCSN08 Dětská deka bobobaby s aplikací  sv.růžová  - klikněte pro více informací
Akce
KCSN08 Dětská deka bobobaby s aplikací sv.růžová
Cena .... 199,- Kč 

Dětská deka v dárkové krabici.  - klikněte pro více informací
AkceDoporučujeme
Dětská deka v dárkové krabici.
Cena .... 190,- Kč 

Dětská flízová deka v dárkové krabici. Dětská deka v krabici - klikněte pro více informací
AkceDoporučujeme
Dětská flízová deka v dárkové krabici.
Cena .... 190,- Kč 

Dětská deka 2ks. dětská deka Ostrava - klikněte pro více informací
AkceDoporučujeme
Dětská deka 2ks.
Cena .... 270,- Kč 

Obchod je postaven na systému Ekonstruktér.cz
Zákaz kopírování textů a obrázků. Provozovatel obchodu: Kristina Neuwirthová, U Parku 2867/1, 702 00 Ostrava

www.skibox.cz  www.surfbox.cz  www.autoboxy-ostrava.cz www.pujcovna-skibox.cz

www.neubox.cz   www.imuzzy.cz